Nous Tallers de Meditació Sahaja Setembre 2018

  • 0

Nous Tallers de Meditació Sahaja Setembre 2018

Veuen a aprendre amb nosaltres els beneficis de la meditació sahaja!!

Els divendres 14, 21, i 28 de setembre  19.30 hs.

Dilluns 24 setembre 10 hs.

Al Centre Cultural La Llacuna Planta 2 Sala 24.

 


  • 0
Pau Interior - Sahaja Yoga

Medita i comença Setembre amb bon peu!

Comencem de nou els tallers de meditació gratuïts i per tota la família!

Aquests pròxims divendres 14, 21 i 28 de Setembre 2018 a les 19.30 hs i el dilluns 24 a les 10 hs,  us esperem a tots i totes en el Centre Cultural “La Llacuna” d’Andorra la Vella (Planta 2 Sala 24). C/ Mossèn Cinto Verdaguer, 4 – 6. CP: AD500.

La meditació Sahaja Yoga ha estat difosa per tot el món per Shri Mataji Nirmala Devi filantròpicament per tot el món. Milers (o milions) de persones ja han provat els seus beneficis, tan en la salut com en el benestar.

Només faltes tu! T’esperem!

😉


  • 0
Meditacio Sahaja Yoga al Centre la Llacuna d'Andorra

Tallers de Meditació al Juny i el Juliol 2017

Posteriorment a la celebració del Dia Internacional del Yoga, pots venir a aprendre i meditar en els nostres tallers els pròxims Dilluns 26 de Juny, 10 de Juliol i 24 de Juliol a les 11h.

Sempre en el Centre Cultural “La Llacuna” d’Andorra la Vella (Planta 2 Sala 24). C/ Mossèn Cinto Verdaguer, 4 – 6. CP: AD500.

Com totes les activitats que organitza Sahaja Yoga, la entrada és gratuïta.

Us esperem a tots i totes!  🙂


  • 1
dia del yoga y shri mataji

Celebra el Dia Internacional del Yoga 2017

Aquest 21 de Juny us esperem a tots per celebrar el Dia Internacional del Yoga declarat per les Nacions Unides. Ens trobarem per meditar junts a les 11h i a les 20h, en el Centre Cultural “La Llacuna”, Planta 2, Sala 24. La direcció: C/ Mossèn Cinto Verdaguer, 4 – 6. Andorra la Vella.

La entrada és gratuita, amb qui vindràs?  😉

Dia del Yoga 2017

 

 


  • 0
Taller de Meditació Estiu 2016

Comencem els Tallers de Meditació a Andorra, Estiu 2016!

Aquest Estiu, vine a refrescar-te als tallers de Meditació Sahaja!

Els tallers de meditació són tots el Dilluns a les 11h i a les 14h (Dues Sessions), fins el 26 de Setembre. Com sempre GRATUÏTS, ja que Sahaja Yoga Andorra és una associació cultural sense ànim de lucre.

Es realitzen en el Centre Cultural “La Llacuna” en la planta 3, sala 4. La direcció és: C/ Mossèn Cinto Verdaguer, 4 – 6, d’Andorra la Vella, CP: AD500.

La meditació veritable es la pràctica d’un estat de pau i goig interiors, aconseguit només a través del silenci mental i emocional. Però per arribar en aquest estat és necessari que el sistema energètic intern del cos humà s’equilibri, ja que això produeix que el tot el sistema nerviós és relaxi. La novetat que incorpora la Meditació Sahaja és que per arribar aquesta fi, utilitza pràctiques senzilles adaptables a tots els Estils de Vida. Ja que la meditació que practiquem és quelcom que succeeix de forma espontània, és un procés viu. L’ésser humà pot ser comparat com a una llavor la qual no es activa o conscient del seu sistema energètic, i mitjançant les tècniques proposades, i una mica de constància, pot ser clarament percebut aquest sistema subtil interior.

El curs bàsic de meditació dura entre 9 o 10 setmanes. Cada dia aprenem com meditar per equilibrar un centre energètic (o chakra), i com despertar les qualitats innates que el nutreixen. Les tècniques de meditació a Sahaja Yoga són molt simples, per totes les edats, però a la vegada molt efectives.

Per apuntar-se als tallers de meditació a Andorra només és necessari enviar-nos un email a syandorra@gmail.com o trucar-nos al +376 645960 per reservar plaça.

No és necessari portar res… només un gran desig d’experimentar el silenci i el goig interior! T’esperem!  🙂


  • 0
Jornada Mundial de la Pau Interior 2016

JORNADA MUNDIAL DE LA PAU INTERIOR – MARÇ 2016

Aquest any tornem a celebrar la Jornada Mundial per la Pau Interior. Aquest any també hem invitat artistas de prestigi internacional per mostrar com la meditació i la cultura poden ser un pont d’unió entre diferents pobles.

La Jornada Mundial per la Pau Interior és una iniciativa internacional on es pretèn dedicar uns dies per desenvolupar la Pau Interior com a vehicle per aconseguir la Pau Mundial. Els events que s’organitzen també intenten difondre els missatges de grans figures dels últims temps, com Gandhi, Mandela o Martin Luther King. La seva vida ha estat un gran exemple per aconseguir aquest Pau entre les cultures.

S’han preparat una sèrie de programes interculturals a on també s’hi introdueix la meditació. Pensem que amb la meditació es pot trobar i desenvolupar la dimensió de la pau interior, i així contribuir a disminuir les distàncies i els conflictes dictats per la individualitat.

El projecte intenta sensibilitzar i fer conscient als joves i adults de la necessitat de crear i estabilitzar aquesta pau prenent consciència del propi patrimoni interior a través de la meditació.

La celebració de la Jornada Mundial de la Pau Interior és un projecte a nivell mundial a on cada any s’hi uneixen milers de persones i noves ciutats. Per conèixer tota la informació del projecte es pot consultar la web Inner Peace Day. També, per entendre la seva importància, es pot veure el següent vídeo orientat als joves i les escoles del Inner Peace Day i la seva repercussió mediàtica en les notícies internacionals.

Aquest és el següent programa que us hem preparat a Andorra:

DISSABTE 19 DE MARÇ 2016
Marxa per la Pau Interior Principat d’Andorra.
19:30h Concentració i caminada popular des de la Plaça de la Rotonda fins a la Plaça del Poble d’Andorra.

DIUMENGE 20 DE MARÇ 2016
11h Ball i Música al Parc Central a càrrec de l’Associació Cultural Sahaja Yoga. També es realizaran exercicis de musicoterapia i meditació.

DILLUNS 21 DE MARÇ 2016
20:30h Espectacle INJOY-INNERPEACE al Teatre Comunal d’Andorra la Vella.
Fusió de Música FLAMENCO-ÍNDIA! (ENTRADA LLIURE – Places Limitades).

La Pau Interior com a nexe d’Unió entre totes les Cultures! Amb qui vindràs?  🙂

Tota la informació actualitzada en el Facebook de Sahaja Yoga Andorra, segueix-nos!


  • 0
Dilluns 21 Jornada Mundial de la Pau Interior 2016

Pregó d’obertura de les JORNADES MUNDIALS PER LA PAU INTERIOR – 2016

Benvolguts amics,

Aquests pròxims dies milers de persones de tot el món s’uniran a la celebració del “Inner Peace Day”, les Jornades Mundials per la Pau Interior.

Aquesta iniciativa internacional pretén dedicar un dies dies als valors universals per la pau, fent homenatge a les figures inspiradores que han encarnat aquest missatge en els últims anys, com Gandhi, Martin Luther King o Nelson Mandela. Tots ells van ser grans exemples de vida de com només aconseguint la Pau Interior, es poden afrontar tots el reptes per aconseguir la Pau Mundial.

I si de veritat desitgem la pau, l’entesa entre les cultures i les creences; el primer pas és aconseguir que hi hagi pau, equilibri i estim per la diversitat cultural, en l’interior de les persones.

Aquest any Andorra ha estat escollida Capital Iberoamericana de la Cultura 2016. I amb la cultura també es pot trobar i desenvolupar la dimensió de la pau interior, i així contribuir a disminuir les distàncies i els conflictes dictats per la individualitat. Aquest és l’objectiu d’aquestes jornades… pensades per difondre aquests valors, i experimentar-ho a través del goig de la música, la dansa i la meditació.

Us recordem el programa d’aquests dies:

DISSABTE 19 DE MARÇ: Marxa per la Pau Interior Principat d’Andorra.
A les 19:30h Concentració i caminada popular des de la Plaça de la Rotonda fins a la Plaça del Poble d’Andorra.

DIUMENGE 20 DE MARÇ: A les 11h del matí, Ball, Música i Meditació al Parc Central a càrrec de l’Associació Cultural Sahaja Yoga.

DILLUNS 21 DE MARÇ: 20:30h Espectacle INJOY-INNERPEACE al Teatre Comunal d’Andorra la Vella. Fusió de Música FLAMENCO-ÍNDIA! (La ENTRADA serà LLIURE però les Places Limitades).

Per acabar només donar les gràcies a totes les entitats i artistes que participaran en aquestes jornades, i sobretot el suport de les institucions públiques d’Andorra.

Entre tots segur que podrem establir la Pau Interior com a nexe d’Unió entre totes les Cultures a Andorra, i al Món sencer!

Gràcies per compartir-ho i gaudir-ne amb nosaltres!


Cerca:

Sahaja Yoga Andorra:

Associació Cultural Sense Ànim de Lucre per la promoció de la meditació i les cultures del món.

+376 645960

syandorra@gmail.com

http://sahajayogaandorra.org/