Meditacions Guiades

Sino pots venir als tallers de meditació a Andorra,  pots provar ara mateix la Meditació Sahaja en les següents meditacions guiades:En aquest vídeo Shri Mataji Nirmala Devi, fa una breu introducció a la meditació els primers 6 minuts. A partir del minut 6:47 comença la Meditació Guiada. Aquesta meditació s’anomena “La Realització del Ser“. Aquesta meditació dura aproximadament uns 20 minuts. Gaudeix-la ara mateix!

Shri Mataji en la seva visita a Andorra l’any 1988, va focalitzar l’atenció dels participants en el seu seminari internacional, en com la meditació pot servir per despertar la maestria interior, el principi del Guru, que existeix dintre de tots els éssers humans:

“Així que a poc a poc i de manera constant, amb molta suavitat, de forma meravellosa el coneixement de la Divinitat ha penetrat en el vostre ésser. És evident en el vostre Sistema Nerviós Central, a la vostra cara, en el vostre comportament, en el vostre enteniment, en els vostres hàbits. En tots els sentits, però sobretot en els vostres ulls com una llum. Hi ha un llum als ulls de tots els Sahaja Yoguis i aquesta llum demostra que són persones il·luminades. Succeeix, per descomptat, perquè Sahaja Yoga se suposa que dóna la vostra Realització del Ser. I la segona part va ser ensenyar-vos la descodificació de les lleis Divines, dient-vos sobre el que significa, com sentint aquestes vibracions en les vostres extremitats dels dits. I després també com corregir-vos a vosaltres mateixos, la correcció necessària, transformant-vos en el vostre propi mestre (Guru). Lenta i constantment, heu pogut veure el que estava malament en la vostra maquinària, així ho absorbiu, gradualment i formosament dintre vostre. És un treball molt delicat i en cap universitat, o cap escola, o col·legi major, aquest tipus d’incrustament amorós és possible.” Shri Mataji Nirmala Devi el 30/07/1988 a Ansalonga (Andorra).Classe inicial per experimentar el Yoga (Unió amb la Consciència Divina a través de la Meditació), de forma còmode a casa (Sessió inicial del curs complet de meditació Sahaja Yoga en vídeo):

 

 
Experimenta l’Exercici de la Realització del Ser a través de l’Art, amb el film “Selfrealisation”. El vídeo té 10 idiomes de subtítols. Aquest Curtmetratge de 10 minuts ha guanyat el premi BAFTA, de la Fundació Tony Blair, en la seva categoria de “Faith Shorts Competition 2010”: