Comencem els Tallers de Meditació a Andorra, Estiu 2016!

  • 0
Taller de Meditació Estiu 2016

Comencem els Tallers de Meditació a Andorra, Estiu 2016!

Aquest Estiu, vine a refrescar-te als tallers de Meditació Sahaja!

Els tallers de meditació són tots el Dilluns a les 11h i a les 14h (Dues Sessions), fins el 26 de Setembre. Com sempre GRATUÏTS, ja que Sahaja Yoga Andorra és una associació cultural sense ànim de lucre.

Es realitzen en el Centre Cultural “La Llacuna” en la planta 3, sala 4. La direcció és: C/ Mossèn Cinto Verdaguer, 4 – 6, d’Andorra la Vella, CP: AD500.

La meditació veritable es la pràctica d’un estat de pau i goig interiors, aconseguit només a través del silenci mental i emocional. Però per arribar en aquest estat és necessari que el sistema energètic intern del cos humà s’equilibri, ja que això produeix que el tot el sistema nerviós és relaxi. La novetat que incorpora la Meditació Sahaja és que per arribar aquesta fi, utilitza pràctiques senzilles adaptables a tots els Estils de Vida. Ja que la meditació que practiquem és quelcom que succeeix de forma espontània, és un procés viu. L’ésser humà pot ser comparat com a una llavor la qual no es activa o conscient del seu sistema energètic, i mitjançant les tècniques proposades, i una mica de constància, pot ser clarament percebut aquest sistema subtil interior.

El curs bàsic de meditació dura entre 9 o 10 setmanes. Cada dia aprenem com meditar per equilibrar un centre energètic (o chakra), i com despertar les qualitats innates que el nutreixen. Les tècniques de meditació a Sahaja Yoga són molt simples, per totes les edats, però a la vegada molt efectives.

Per apuntar-se als tallers de meditació a Andorra només és necessari enviar-nos un email a syandorra@gmail.com o trucar-nos al +376 645960 per reservar plaça.

No és necessari portar res… només un gran desig d’experimentar el silenci i el goig interior! T’esperem!  🙂


Leave a Reply

Cerca:

Sahaja Yoga Andorra:

Associació Cultural Sense Ànim de Lucre per la promoció de la meditació i les cultures del món.

+376 681977

syandorra@gmail.com

https://sahajayogaandorra.org/