JORNADA MUNDIAL DE LA PAU INTERIOR – MARÇ 2016

  • -
Jornada Mundial de la Pau Interior 2016

JORNADA MUNDIAL DE LA PAU INTERIOR – MARÇ 2016

Aquest any tornem a celebrar la Jornada Mundial per la Pau Interior. Aquest any també hem invitat artistas de prestigi internacional per mostrar com la meditació i la cultura poden ser un pont d’unió entre diferents pobles.

La Jornada Mundial per la Pau Interior és una iniciativa internacional on es pretèn dedicar uns dies per desenvolupar la Pau Interior com a vehicle per aconseguir la Pau Mundial. Els events que s’organitzen també intenten difondre els missatges de grans figures dels últims temps, com Gandhi, Mandela o Martin Luther King. La seva vida ha estat un gran exemple per aconseguir aquest Pau entre les cultures.

S’han preparat una sèrie de programes interculturals a on també s’hi introdueix la meditació. Pensem que amb la meditació es pot trobar i desenvolupar la dimensió de la pau interior, i així contribuir a disminuir les distàncies i els conflictes dictats per la individualitat.

El projecte intenta sensibilitzar i fer conscient als joves i adults de la necessitat de crear i estabilitzar aquesta pau prenent consciència del propi patrimoni interior a través de la meditació.

La celebració de la Jornada Mundial de la Pau Interior és un projecte a nivell mundial a on cada any s’hi uneixen milers de persones i noves ciutats. Per conèixer tota la informació del projecte es pot consultar la web Inner Peace Day. També, per entendre la seva importància, es pot veure el següent vídeo orientat als joves i les escoles del Inner Peace Day i la seva repercussió mediàtica en les notícies internacionals.

Aquest és el següent programa que us hem preparat a Andorra:

DISSABTE 19 DE MARÇ 2016
Marxa per la Pau Interior Principat d’Andorra.
19:30h Concentració i caminada popular des de la Plaça de la Rotonda fins a la Plaça del Poble d’Andorra.

DIUMENGE 20 DE MARÇ 2016
11h Ball i Música al Parc Central a càrrec de l’Associació Cultural Sahaja Yoga. També es realizaran exercicis de musicoterapia i meditació.

DILLUNS 21 DE MARÇ 2016
20:30h Espectacle INJOY-INNERPEACE al Teatre Comunal d’Andorra la Vella.
Fusió de Música FLAMENCO-ÍNDIA! (ENTRADA LLIURE – Places Limitades).

La Pau Interior com a nexe d’Unió entre totes les Cultures! Amb qui vindràs?  🙂

Tota la informació actualitzada en el Facebook de Sahaja Yoga Andorra, segueix-nos!


Cerca:

Sahaja Yoga Andorra:

Associació Cultural Sense Ànim de Lucre per la promoció de la meditació i les cultures del món.

+376 681977

syandorra@gmail.com

https://sahajayogaandorra.org/