Pregó d’obertura de les JORNADES MUNDIALS PER LA PAU INTERIOR – 2016

  • -
Dilluns 21 Jornada Mundial de la Pau Interior 2016

Pregó d’obertura de les JORNADES MUNDIALS PER LA PAU INTERIOR – 2016

Benvolguts amics,

Aquests pròxims dies milers de persones de tot el món s’uniran a la celebració del “Inner Peace Day”, les Jornades Mundials per la Pau Interior.

Aquesta iniciativa internacional pretén dedicar un dies dies als valors universals per la pau, fent homenatge a les figures inspiradores que han encarnat aquest missatge en els últims anys, com Gandhi, Martin Luther King o Nelson Mandela. Tots ells van ser grans exemples de vida de com només aconseguint la Pau Interior, es poden afrontar tots el reptes per aconseguir la Pau Mundial.

I si de veritat desitgem la pau, l’entesa entre les cultures i les creences; el primer pas és aconseguir que hi hagi pau, equilibri i estim per la diversitat cultural, en l’interior de les persones.

Aquest any Andorra ha estat escollida Capital Iberoamericana de la Cultura 2016. I amb la cultura també es pot trobar i desenvolupar la dimensió de la pau interior, i així contribuir a disminuir les distàncies i els conflictes dictats per la individualitat. Aquest és l’objectiu d’aquestes jornades… pensades per difondre aquests valors, i experimentar-ho a través del goig de la música, la dansa i la meditació.

Us recordem el programa d’aquests dies:

DISSABTE 19 DE MARÇ: Marxa per la Pau Interior Principat d’Andorra.
A les 19:30h Concentració i caminada popular des de la Plaça de la Rotonda fins a la Plaça del Poble d’Andorra.

DIUMENGE 20 DE MARÇ: A les 11h del matí, Ball, Música i Meditació al Parc Central a càrrec de l’Associació Cultural Sahaja Yoga.

DILLUNS 21 DE MARÇ: 20:30h Espectacle INJOY-INNERPEACE al Teatre Comunal d’Andorra la Vella. Fusió de Música FLAMENCO-ÍNDIA! (La ENTRADA serà LLIURE però les Places Limitades).

Per acabar només donar les gràcies a totes les entitats i artistes que participaran en aquestes jornades, i sobretot el suport de les institucions públiques d’Andorra.

Entre tots segur que podrem establir la Pau Interior com a nexe d’Unió entre totes les Cultures a Andorra, i al Món sencer!

Gràcies per compartir-ho i gaudir-ne amb nosaltres!


Cerca:

Sahaja Yoga Andorra:

Associació Cultural Sense Ànim de Lucre per la promoció de la meditació i les cultures del món.

+376 681977

syandorra@gmail.com

https://sahajayogaandorra.org/